WAAROM DE MAGNETRON ZO SLECHT IS

11-04-2015 21:33

Verhitting van kant-en-klare maaltijden voor de menselijke consumptie in een magnetronoven leidt tot:

• de vorming van d-nitrosodiëthanolamine (een bekende kankerverwekkende stof),

• het ontstaan van verbindingen met radioactiviteit in de atmosfeer,

• de creatie van kankerverwekkende stoffen in proteïnehydrolysaat-bestanddelen van melk en granen.

• In bepaalde trace-mineral moleculaire formaties in plantaardige substanties, met name in rauwe wortelsoorten, vormen zich kankerverwekkende radicalen.

• Als je voedsel uit de magnetron eet, treedt er een toename op van het aantal kankercellen in het bloed.

• Als gevolg van chemische reacties in voedingsproducten wordt het lymfatisch systeem uit evenwicht gebracht, waardoor het immuunsysteem niet meer optimaal functioneert en het lichaam niet langer afdoende is beschermd tegen de ontwikkeling van kanker.

• Uit de statistieken blijkt, dat kanker van maag en darmen vaker voorkomt bij mensen die regelmatig voedsel uit de magnetron eten. En dat er een algemene degeneratie van celweefsel optreedt, resulterend in een geleidelijke afbraak van het spijsverteringssysteem.

• Van alle bestudeerde voedingsproducten bleek de voedingswaarde door verhitting in de magnetron aanmerkelijk af te nemen. Kenmerkend zijn:

• een vermindering van de natuurlijke voorziening van vitaminen van het B-complex, vitamine C, vitamine E, essentiële mineralen en lipotrofinen,

• destructie van de voedingswaarde van nucleo-proteïnen in vleessoorten,

• verlaging van de metabolische activiteit van alkaloïden, glucosiden, galactosiden en nitrilosiden (alle essentiële plantaardige substanties in fruit en groente)

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL OP http://www.wanttoknow.nl/…/magnetron-een-recept-voor-kanker/